Kiinteistöisännöinti

Kokonaisvaltaista isännöintiä pienille ja isoille taloyhtiöille

Saatat muistaa ajan, jolloin kiinteistöjen isännöinti oli leppoisa sivutoimi, mutta nykyään se on monipuolista osaamista edellyttävää ammattityötä, johon vaikuttavat nopeasti muuttuvat säädökset ja omistajien kasvavat odotukset.

Isännöitsijä on taloyhtiön hallituksen asiantunteva yhteistyökumppani, joka ammattilaisena huolehtii sekä päivittäisistä rutiineista että kiinteistön tulevaisuudesta, kuten korjaus- ja rahoitustarpeiden ennakoinnista, arvioinnista ja suunnittelusta lain vaatimalla tavalla.

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy:sta saat täyden palvelun isännöintiä. Hoidamme isännöinnin lisäksi myös kiinteistöhuollon ja siivouspalvelut osana taloyhtiön palvelukokonaisuutta Kaarinassa, Raisiossa, Salossa, Turussa ja lähialueilla. Kauttamme järjestyy myös tekninen isännöinti sekä juridiikkapalvelut. Olipa tarve sitten juristille yhtiökokoukseen tai taloyhtiösi tulevan putkiremontin konsultointi, saat kauttamme nämä palvelut.

Isännöintikumppanina olemme luotettava, tehokas ja reilu tekijä, jolla on aito halu parantaa sekä asukkaiden viihtymistä että kiinteistön käyttömukavuutta. Hoidamme suurella sydämellä niin pienet kuin suuret taloyhtiöt, joille emme taatusti jää kasvottomiksi.

Ota yhteyttä »

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy:n isännöintipalvelut

 • Kiinteistöjen kokonaisvastuullinen isännöinti
 • Teknis-taloudelliset PTS-suunnitelmat eli pitkän tähtäimen suunnitelmat
 • Kiinteistöjen taloushallinto
 • Sähköiset taloushallintopalvelut
 • Tekninen ja hallinnollinen isännöinti
 • Peruskorjaushankkeiden hallinnointi

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa kokonaisvaltaisen isännöintiratkaisun. Me autamme, kun taloyhtiösi kaipaa pitkän tähtäimen suunnitelmia, kiinteistön taloushallintoa, juridista neuvontaa, teknistä osaamista tai peruskorjaustarpeiden arviointia.
Noudatamme isännöinnin eettisiä ohjeita

Ota yhteyttä »

Pitkän tähtäimen suunnitelma eli teknis-taloudellinen PTS taloyhtiöiden ohjenuorana

Kiinteistöstrategia ohjaa pitkän tähtäimen suunnitelman (PTS) laadintaa. Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa taloyhtiöiden käyttöön asiantuntemuksensa myös pitkän tähtäimen suunnitelmissa. Isännöitsijä on suunnitelman tekemisen ammattilainen ja arvioi PTS:ään kirjattavat kohdat yhdessä taloyhtiön kanssa.
Teknis-taloudellinen pitkän tähtäimen suunnitelma kertoo, milloin ja miten kiinteistön korjaushankkeet on suunniteltu toteutettavan.

Korjaushankkeita voivat olla esimerkiksi lämpö-, vesi-, ilmastointi-, sähkö- ja teletekniikan korjaukset ja uusimiset. Kohteisiin voi kuulua niin ikään myös rakennustekniset korjaukset, kuten ikkunoiden, julkisivun ja vesikaton uusiminen tai korjaaminen. PTS huolehtii myös hissien mahdollisesta lisäämisestä tai rakentamisesta taloyhtiöön sekä jo olemassa olevien hissien uusimisesta. Pitkän tähtäimen suunnitelma arvioi kokonaisvaltaisesti taloyhtiön toiminnallisten tarpeiden kehittämistä ja energiatehokkuuden parantamista.

PTS:n aikajänne on yleensä vähintään kymmenen vuotta. Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy on luotettava ja pitkäaikainen kumppani, joka on sitoutunut tekemään pitkän tähtäimen suunnitelman aina taloyhtiön parasta ajatellen.

Hausvisen monipuolinen asukasportaali

Hausvisen avulla taloyhtiön asukkaat voivat hoitaa asuntoonsa ja asumiseensa liittyviä asioita silloin kuin heille parhaiten sopii. Palveluun rekisteröityminen on helppoa ja nopeaa. Tiedonhaku, viestintä ja asiointi onnistuu asukkaalle muutaman klikkauksen avulla.

Hausvisen asukasportaali tarjoaa asukkaalle monipuolisia palveluita:

 • Varaa saunavuoro/ autopaikka tai lähetä viesti isännöitsijälle mobiilisti.
 • Tilaa tarvitsemasi dokumentit isännöitsijältä.
 • Tarkastele omia vastikelaskujasi ja suorituksiasi.
 • Tutustu tulevan kokouksen aineistoon etänä mistä tahansa.
 • Tarkista muutostyöilmoitustesi tilanne ja tee huoltopyynnöt helposti.
 • Sekä paljon muuta!

Ota yhteyttä »

Hyvätkin kiinteistöt vaativat huolenpitoa

Ota yhteyttä