Kiinteistönhoidon palvelut 24 h Turussa, Kaarinassa, Paimiossa ja lähialueilla

Jäikö avain kotiin? Muutitko juuri uuteen taloyhtiöön? Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy huolehtii sinusta ja taloyhtiöstäsi Turussa, Kaarinassa ja muualla Varsinais-Suomessa.

Seuraava kysymys voisi olla, havaitsitko epäsiisteyttä rapussa, mutta sitä emme esitä, sillä laadukkaana kiinteistöhuoltoyrityksenä Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy varmistaa, että taloyhtiön ulko- ja sisätilat ovat aina siistejä ja hoidettu vuodenajan vaatimalla tavalla.

Nopeaa kiinteistönhoitoa

Suomen vaihtelevissa oloissa neljän vuodenajan armoilla on oleellista, että kiinteistöhuoltoyhtiö pystyy toimimaan nopeastikin muuttuvissa sääoloissa. Hiekoitamme tiet, auraamme kadut, haravoimme liukkaat lehdet ja ajamme nurmikon nätiksi Turun seudulla niin nopeasti kuin mahdollista, sillä tavoitteemme on tarjota ennen kaikkea huoletonta arkea taloyhtiöasiakkaidemme asukkaille.

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy:n kiinteistöhuolto hoitaa vahvalla osaamisella taloyhtiöiden huoltotyöt. Hoidamme muutto- ja vikailmoitukset, huolehdimme tilojen siisteydestä niin kiinteistön sisällä kuin piha-alueella ja suoritamme ovenavaukset sekä muut huoltotehtävät. Olemme käytettävissäsi 24 tuntia vuorokaudesta.

Kiinteistöhuoltopalvelumme saat kätevästi yhdestä numerosta 050 313 0322 tai sähköisellä lomakkeella.

Saat laadukasta palvelua juuri sinun toiveidesi mukaan, ja räätälöimme palvelukokonaisuutemme aina taloyhtiön toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä »

Kiinteistönhuoltotöihimme kuuluu

Päivystys 24 h
Vihertyöt, lumityöt ja muut ulkoalueiden huollot
Siivoukset (kiinteistö- ja kotisiivoukset)
Muutto- ja vikailmoitukset
Mittarinlukemat
Valvontatehtävät
Asennukset ja korjauspalvelut
Muut huolto- ja kunnossapitotyöt

Kiinteistön huolellinen hoito ehkäisee tulevaisuudessa mahdollisesti kalliiksi käyviä ongelmia, kuten kosteusvaurioita, sisäilmaongelmia tai talvikelien tapaturmia.

Ammattitaitoisesti toteutetun kiinteistöhoidon ansiosta rakennuksen huoltotarve vähenee ja huoltovälit pitenevät, mikä säästää myös taloyhtiön varoja.

Hyvin hoidetun kiinteistön käyttöikä pitenee merkittävästi, ja osakkeidenomistajien omaisuuden arvo nousee, kun kiinteistöhuolto ja isännöinti toimivat taloyhtiön tarpeiden ja toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä »

Täyden palvelun parannuksia

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy on täysillä taloyhtiösi palveluksessa Turussa ja lähiseudulla. Olemme apunasi silloinkin, kun huoneistosi kaipaa uudistusta, esimerkiksi päivitettyjä pintoja lattiasta kattoon tai keittiö- tai kylpyhuoneremonttia. Osakkeenomistajana voit palkata korjauspalvelustamme luotettavat ja talon tuntevat tekijät remontillesi.

Ammattilaisen toteuttama huoneistoremontti tarjoaa myös mahdollisuuden arvioida kiinteiden kalusteiden uudelleen sijoittelua turvallisesti. Laadukkaasti tehty remontti nostaa asunnon arvoa entisestään – kiinteistön muiden osien ensiluokkaisella huollolla olemmekin jo tehneet osamme asumisviihtyvyyteen ja taloyhtiön arvoon.

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy huolehtii myös korjauspalveluiden edellyttämät ilmoitukset isännöitsijälle ja mahdolliset rakennustarvikkeiden hankinnat, jolloin asukas voi aidosti nostaa jalat pöydälle ja odottaa valmista lopputulosta.

Ota yhteyttä

Muista kotitalousvähennys!

Saat myös Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy:n suorittamista töistä kotitalousvähennyksen. Vähennys on tarkoitettu yksityisille kotitalouksille työn osuuteen, eli se ei kata tarvike- tai matkakuluja.

Lisätietoa kotitalousvähennyksestä saat Verohallinnolta, jolle voi myös tehdä ilmoituksen vähennyksestä.

Ota yhteyttä »

Hyvätkin kiinteistöt vaativat huolenpitoa

Ota yhteyttä