Hyvätkin kiinteistöt vaativat huolenpitoa

Huollettu kiinteistö alentaa asumiskustannuksia, mutta nostaa asunnon arvoa.

Ammattimaista isännöintiä ja kokonaisvaltaisia ratkaisuja taloyhtiöille

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy on kaarinalainen isännöinti- ja kiinteistöhuoltoyritys, joka tarjoaa asunto-osakeyhtiöille kokonaisratkaisun kiinteistönhoitoon Turussa, Kaarinassa, Paimiossa ja lähialueilla.

Kokonaisratkaisulla tarkoitamme lupausten mukaisesti toteutettua isännöintiä, kiinteistönhoitoa ja siivouspalveluja. Asiakkaamme saa aina valita kokonaisuuteen haluamansa palvelut.

Kun palvelut keskittää yhdelle toimijalle, ei asiakkaan tarvitse miettiä, mihin ottaa yhteyttä. Kustannukset jaetaan aina taloyhtiön kanssa sovitun vastuunjakotaulukon mukaisesti.

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy:n tavoittaa niin puhelimitse numerosta 050 313 0322 tai sähköisesti kotisivujemme lomakkeella.

Olemme tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa, jolloin varmistamme asukkaille aina nopean palvelun saannin niin pienissä kuin suurissa palveluissa.

Hyvätkin kiinteistöt vaativat huolenpitoa

Huollettu kiinteistö alentaa asumiskustannuksia, mutta nostaa asunnon arvoa.

Tärkein tavoitteemme on parantaa taloyhtiöiden asumisviihtyvyyttä ja kasvattaa sekä kiinteistön käyttöikää että arvoa.

Tarkka ja säännöllinen huolenpito ja ammattimainen suunnitelmallisuus takaavat kiinteistön arvon nousemisen, josta myös osakkaat hyötyvät taloudellisesti.

Kun suunnitelmat on tehty harkiten, pysyvät myös asumiskustannukset kohtuullisina.

Peimarin Kiinteistöpalvelu Oy on valintasi, kun

...haluat kasvattaa asumisviihtyvyyttä
...nostaa kiinteistön ja huoneiston arvoa
...varmistaa edulliset asumiskustannukset sekä

...laadukkaan, täyden palvelun kiinteistönhoidon isännöinnistä siivouspalveluun taloyhtiöllesi Turun seudulla.

Keskitettyä kiinteistönhuoltoa Turussa ja lähialueilla

Isännöinti- ja kiinteistöhuoltoala voi tuntua hankalalta sopimusviidakolta, ja siksi tarjoammekin palvelumme yhdestä numerosta, koskipa asiasi sitten isännöintiä, kiinteistönhuoltoa, siivouspalveluita tai tieisännöintiä. Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy:n kaikki palvelut on saatavilla samasta puhelinnumerosta 050 313 0322.

Ei enää pohdintaa siitä, kuuluuko työ isännöitsijälle, huoltoyhtiölle vai siivouspalveluille! Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy hoitaa kaikki mainitut tehtävät lämmöllä, ammattitaidolla ja tehokkuudella, sillä emme halua hukata arvokasta arkeasi.

Tehdessäsi sopimuksen Peimarin Kiinteistöpalveluiden kanssa voit keskittyä nauttimaan työn lopputuloksesta ilman huolta toteutuksesta, ammattilaisten palkkaamisesta, tarvikkeiden hankkimisesta tai mahdollisten lupien selvittämisestä. Me teemme ne puolestasi!

Lue lisää kiinteistöhuollosta!

 

Tieisännöinti on osa toimivaa yhteiskuntaa

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy huolehtii myös tieisännöinnistä yksityisteillä Varsinais-Suomessa. Paahtaessa Suomen teitä hankien keskellä tai kesäisten koivujen katveessa harvoin tulee miettineeksi tieverkoston vaikutuksia, vaikka itse asiassa nimenomaan yksityisteillä on suuri yhteiskunnallinen merkitys.

Yksityisteitä kulkevat myös julkiset palveluntarjoajat, kuten koulukuljetukset, posti, ambulanssit, paloautot ja poliisi. Yksityisteillä tieosakkaat vastaavat siitä, että tie on käyttötarkoitustaan vastaavassa kunnossa ja että liikennöinti tiellä on turvallista.

Melkoisen suuri vastuu! Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy kantaa sen puolestasi ja hoitaa laadukkaan ja tehokkaan tieisännöinnin säässä kuin säässä. 
 

Lue lisää tieisännöinnistä!

 

Vastuullista isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa ympäri vuorokauden Turun seudulla

Peimarin Kiinteistöpalvelut Oy on Luotettava Kumppani ja Suomen Isännöintiliitto Ry:n jäsen.

Kun tarvitset osaavaa ja keskitettyä kiinteistöhuoltoa ja kiinteistö- tai tieisännöintiä Turussa, Kaarinassa tai lähiseuduilla, ota meihin yhteyttä. Palvelemme asiakkaitamme kätevästi aina yhdessä numerossa 050 313 0322 ja myös sähköisesti kotisivujen lomakkeella.

Ota yhteyttä »

Hyvätkin kiinteistöt vaativat huolenpitoa

Ota yhteyttä

Tilaa Peimarin Kiinteistöpalvelulta opas isännöintitoimiston vaihtamiseksi.